Samo 1 poruka i ostvarili smo cilj

01.10.2020.

Svetlana Mirković je naša sugrađanka, majka 13-godišnjeg dečaka Borisa, kojoj je dijagnostifikovan karcinom i kojoj je jedini način da pobedi u životnoj bici hitan medicinski tretman u Beču.

Građani Apatina, Sombora i brojni drugi pojedinci su svojom humanošću sakupili značajna finansijska sredstva pomoću kojih će Svetlana uskoro da započne lečenje, međutim celokupan tretman je skup i nedostaje još sredstava (oko 17 000 evra) za poslednje faze lečenja, odnosno za poslednje terapije.

Kako se zbog epidemioloških mera sužavaju mogućnosti organizovanja humanitarnih događaja,koncerata, turnira i sličnog, gotovo jedino što nam preostaje je pomoć u vidu SMS poruka. Slanjem još manje od 10 000 poruka, od današnjeg dana, sakupio bi se pun izos potreban za lečenje.

Prostom računicom, dovoljno je da svaki drugi sugrađanin, stanovnik opštine Apatin pošalje samo 1 poruku i OSTVARILI SMO CILJ.

Zato vas pozivamo sve da učestvujete u ovoj kampanji, mnogi Apatinci su se već odazvali, primetićete to u lokalnim medijima i na društvenim mrežama, ali kako oni imaju uticaj na svoje okruženje, isto tako može da utiče i svako od nas. Ne ostavljajmo Svetlanu samu u ovoj borbi, pomozimo joj, ako nas se dovoljno uključi čak i toliko malo koliko košta jedna poruka može da sačuva ŽIVOT!

POŠALJI 788 na 3030

Pročitajte još