POČELE PRIJAVE ZA KUVANJE APATINSKOG RIBLJEG PAPRIKAŠA ZA MANIFESTACIJU

22.06.2021.
Ove godine Apatinske ribarske večeri se održavaju od 22. do 25. jula.

Svaki takmičar će dobiti mesto za kuvanje, drva za kuvanje, 1 komplet za sedenje koji podrazumeva 2 klupe i 1 sto, majicu za kuvara i 2,5 kg očišćenog šarana.

Takmičari mogu sami da dodaju do pola kilograma neke druge vrste rečne ribe, dok detaljnije propozicije možete videti na sledećem linku:

PROPOZICIJE TAKMIČENJA ZA "ZLATNI KOTILIĆ" 2021. U APATINU

 
- Kvalifikacije za sve takmičare sa teritorije Apatina odvijaju se prvog dana, tj. u četvrtak 22. jula. (kotizacija 2000,00 din, bez nagrada, prohodnost u finale za 15 takmičara)
- U petak 23. jula održaće se drugi kvalifikacioni dan i ujedno Otvoreno prvenstvo Apatina, a ono je isključivo namenjeno takmičarima koji NISU sa teritorije opštine Apatin. (kotizacija 3000,00 din, obezbeđene nagrade za 3 prvoplasirana koji ujedno imaju prohodnost u finale)
- Subota 24. jul je rezervisana za veliko finale. (učešće na osnovu plasmana, obezbeđene nagrade za 3 prvoplasirana)
- U nedelju 25. jula će se održati Revijalno veče, odnosno masovno kuvanje apatinskog ribljeg paprikaša bez takmičarskog značaja. (kotizacija 2500,00 din)
Prijave isključivo u prostorijama Turističke organizacije Apatin na adresi Petefi Šandora 2a (uz plaćanje kotizacije), radnim danima od 08 - 14 časova. Broj mesta je ograničen!

Pročitajte još