Odmor u Srbiji i pomoć srpskom turizmu

28.07.2020.

 

Turistički portali Srbije www.gdenaodmor.rs i www.seoskiturizam.rs pokrenuli su akciju, još polovinom februara meseca, besplatnog oglašavanja na njihovim sajtovima sa sloganom #SrbijaMojOdmor. 

Srbija je predivna zemlja i u njoj mnogo šta treba da se vidi i obiđe. Predivna priroda, reke, planine i jezera su jedno od naših turističkih destinacija kojima treba da se ponosimo. Sa ovom idejom smo krenuli u obilazak Srbije i shvatili da je naša zemlja neistraženo blago koje treba videti. Ideja besplatnog oglašavanja na sajtovima je protekla baš iz razloga promocije Srbije i njenih čari. Hteli smo da spojimo naša iskustva sa obilska destinacija i da ponudimo budućem gostu smeštaj u tom mestu. Ne samo smeštaj, već i nešto više od odmora, to su obično komentari koji dolaze do nas sa naših portala. Ovo su reči vlasnika sajtova Bojana Kragovića i Vladimira Kovačevića. 

Sajtovi su turističkog tipa i na njima možete naći mnoštvo informacija o lokacijama i smeštajnim kapacitetima širom Srbije. Takođe portali se redovno ažuriraju pa tako na ovim portalima pored velikog broja objekata za smeštaj možete naći i sve ostale informacije za vaš odmor. Da li je to vremenska prognoza ili kamere uživo sa svih poznatih turističkih destinacija ovi portali su jednostavno sve u jednom. 

Na pomenutim sajtovima je veoma lako postaviti smeštaj. Prilagođeni su krajnjem korisniku. Smeštaj se postavlja iz dve faze. Prva je registracija i logovanje na sajt kao i popunjavanje generalija na profilu. Druga faza je postavljanje objekta sa svim upisanim podacima. Još jedna lepa vest dolazi od administratora sajtova. Dovoljno je Vaš oglas postaviti na jednom od sajtova a nakon nekog vremena oglas se prebacuje na sve srodne sajtove za oglašavanje. 

Kako se oglasiti na sajtovima: Upusto GdeNaOdmor, Upustvo SeoskiTurizam 

Akcija besplatnog oglašavanja na navedenim sajtovima traje do 31.12.2020.

Pročitajte još