Stari Dunav

Kuća za odmor „Stari Dunav“ nalazi se 3 km severozapadno od Apatina, okružena rezervatom prirode „Gornje Podunavlje“. Locirana je na samoj obali kanala Stari Dunav, nekadašnjeg glavnog toka velike reke. U kući je za goste uređena mala kuhinja i dve sobe u koje može da se smesti osam osoba. Izgrađena je i velika pokrivena terasa sa otvorenim ložištem za premanje jela. Pored kuće nalaze se tereni za odbojku i boćanje, koš za basket i viseća kuglana. Na kanalu može da se peca babuška, štuka, šaran...ili da se provoza čamcem. Kuća je idealna kao baza za obilazak Rezervata pešice ili biciklom, za ribolovce, fotografe ili ljubitelje ptica.

Stari Dunav je vodeno stanište za mnoge vrste biljaka i životinja i posebnu pažnju posvećujemo održanju ekološke ravnoteže u ovom prostoru. U kući „Stari Dunav“ voda je iz pumpe, struja iz akumulatora....trudimo se da što manje uznemiravamo prirodni sklad u okruženju. Taj napor je nagrađen celodnevnim ptičjim cvrkutom, igrama ribica i kornjača u vodi, odrastanjem nove generacije malih labudova na našem jezercu ... Mogućnosti za užitak i opuštanje u takvoj okolini su zaista neograničene.

Kuća za odmor „Stari Dunav“ je mesto za druženje, za opuštanje u zelenilu, mirisima i zvucima prirode Gornjeg Podunavlja. Ovde ćete moći da posvetite vreme prijateljima, prirodi ili samima sebi, što nam svima često nedostaje. Uživajte u društvu koje vam najviše prija.

Broj kreveta 8

Kontakt

Adresa

Telefon

Email