Kamp Budžak

Kamp „Budžak“ je posebno prilagođen prihvatu auto-prikolica jer raspolaže sa 13 definisanih parking parcela koje poseduju EURO elektro priključke, ali su vrata ovog opremljenog kampa otvorena i svim drugim turistima i gostima koji posećuju ili prolaze opštinom Apatin. U tom pogledu naročito je važna informacija da se lokacija kampa nalazi nepunih 100 m od poznate biciklističke rute Eurovelo 6.

Kamp se nalazi i na samom obodu Specijalnog rezervata prirode Gornje Podunavlje, na svega 8km od centra Apatina.

Svim gostima je pored mesta za postavljanje kamp-prikolice ili šatora, obezbeđeno i korištenje mokrog čvora opremljenog tuševima, zatim zajedničkih prostorija i objekata za pripremanje i konzumiranje hrane, a tu je i bogata ponuda raznovrsnog domaćeg i internacionalnog pića.

Deca se mogu zabavljati na ljuljaškama, toboganu, trambulini i drugom dečjem mobilijaru od kog izdvajamo atraktivni „ZIP line“ odnosno spuštanje i vožnja po sajli.

Brojni kanali, rukavci i divlje plaže Dunava i okolnih kanala, ponudiće mnoga mesta za avanturu, kupanje i aktivni odmor, a tu su i zanimljive biciklističke rute po okolnoj prirodi.

Kamp „Budžak“, takođe, pruža mogućnost ustupanja dela prostora, mobilijara i inventara za privatna druženja ili manje proslave. U lepo uređenom, prirodnom ambijentu moćete da pripremite hranu i ugostite svoje prijatelje koristeći se svim pogodnostima koje kamp pruža, uključujući i kotliće, drva, mesto za pripremanje hrane i drugo.

Za sve informacije i eventualne rezervacije možete se obratiti na broj +381654611259 (Viber, Whats up)

Broj kreveta 13

Kontakt

Adresa

Telefon

+381654611259