Apartman Jana Apatin

Apartman Jana Apatin je apartman koji se nalazi na drugom spratu nove zgrade u blizini centralnog glavnog trga Nikole Tesle i šetališta u Apatinu (udaljeno 5 minuta hoda). Idealan je za goste koji žele da im je sve na dohvat ruke.

U blizini ( udaljeno 5 minuta laganog hoda ) se nalazi prelepa međunarodna luka za jahte i čamce JP „Marina“ Apatin i obala Dunava čiji miris i svežina vazduha zasićenog kiseonikom šume i vegetacije Parka prirode „Kopački rit“ čine idealno mesto za odmor i uživanje. Gradska peščana plaža je udaljena 2 km a Banja „Junaković“ je udaljena 5 km od Apartmana Jana i predstavlja istinski raj za miran odmor i rekreaciju, uživanje u prirodi i blagodatima lekovite vode.

Redovne linije, blizina taksi i autobuskog stajališta čine da su pristupačni svi delovi grada i opštine.

Apartman Jana Apatin ima 34 m2.

Spavaća soba sa dva ležaja, kuhinja sa trpezarijom i dnevnom sobom (ugaona garnitura na razvlačenje), manji hodnik i kupatilo odaju utisak skladno i funkcionalno uređenog prostora. Prelepa terasa, okrenuta ka Dunavu, sa pogledom i vegetacijom omogućava privatnost i kompletan užitak. U podnožju zgrade se nalazi prostrano dvorište koje se zaključava i koja sadrži biciklanu sa nadstrešnicom.

Pogodan je za 1–4 osoba.

* Poseduje kompletan nov namestaj a na raspolaganju su peškiri, posteljina, sve neophodno posudje, frižider, šporet, veš mašina, klima, wi-fi internet, tv, parking je van sklopa zgrade (javni), ne naplaćuje se.

 

+381 064/066-51-67 rezervišite!

Broj kreveta 2

Kontakt

Adresa

Zagrebačka 18 Apatin

Telefon

+381 064/066-51-67