Lovački dom FAZAN Kupusina

Ovaj lovački dom se nalazi u prirodnom okruženju sela Kupusina, apatinske opštine. Dom je lovaca iz lovačkog društva „Fazan“ ali su vrata objekta, NON STOP, širom otvorena i svim gostima kojima treba predah pri putu ili jednostavno odmor u prirodi.

Lovački dom raspolaže restoranskom salom sa ugostiteljskim objektom kapaciteta oko 50 mesta, u neposrednoj blizini objekta nalazi se veliko jezero gde se može pecati ili kupati, a tu je i mobilijar dečijeg igrališta kao i mini fazanerija.

Gosti se mogu poslužiti osvežavajućim i alkoholnim napicima kao i pečenom ribom (babuškom) koja je stalno u ponudi. Ostale vrste jela, poput recimo roštilja, moguće je takođe poručiti uz prethodnu najavu i rezervaciju.

Svi koji samostalno žele da pripreme hranu na raspolaganju imaju kotliće, kazan, ražanj, peć, sač i drugi pribor za pripremanje hrane, drva su takođe obezbeđena, kao i posuđe i pribor za jelo. U ovom objektu se u tom slučaju NE naplaćuje ni usluga ni rezervisano mesto, jedina je obaveza da se gosti služe pićem iz ugostiteljskog objekta.

Sala restorana, kao i čitavo dvorište sa neograničenom mogućnošću postavljanja stolova i klupa, mogu se angažovati za vaše privatne proslave ili druge skupove. Ukoliko pri takvom događaju samostalno donosite i piće i hranu cena rezervisanog mesta je 120 din. Ukoliko se gosti služe pićem iz lokalnog objekta onda se stolica, odnosno usluga NE naplaćuju!

Objekat raspolaže i WI-FI besplatnom konekcijom.

KONTAKT I REZERVACIJE: 060 14 28 389

Galerija

Posetite još