Vila Duda

Kada čovek poželi da odmori dušu i pokuša da nađe svoj mir te svoje misli usmeri u dubinu plavog Dunava, gledajući prekrasne različitosti koje samo voda donosi, realno je da poželi da treptaj sreće potraje što duže.

Kao jedan biser na ogrlici o kojoj pišemo stvorena je "Vila Duda" kao oaza nečeg neobičnog, opijena veselim bojama i nadom da ce vreme za vaš odmor biti dovoljno dugo.

"Vila Duda" raspolaže sa sobama, koje su pravljene na specifičan način, uz puno mašte koja očito nije nedostajala, a sve zato da bi se razbili monotonija i hladnoća hotelskih soba. Svaka soba ima poseban ulaz, svoje kupatilo, televizor, klimu, frižider, čajnu kuhinju i neku toplinu koja će vas pogoditi pri prvom susretu. Mnoštvo drvenih terasa pruža vam predivan pogled na ogroman buket raznolikog cveća u dvorištu, kao i pogled na Dunav i hram Sabor Svetih Apostola, a zajednička terasa sa pečenjarom, roštiljem i kotlićem omogućuje vam da sami spremite neki od vaših omiljenih specijaliteta.

Budite ubeđeni da će ljubaznim domaćinima srce biti puno, samo kad shvate da se osećate kao kod svoje kuće i da će uz jutarnju kafu, slatko od dunja i rakijom od drenjina, kojim počinje svako jutro, učinite da vaš odmor bude nešto što će vas naterati da se ponovo vidimo.

 
Broj kreveta 9

Kontakt

Adresa

Njegoševa 85b

Telefon

062/89-39-519, 063/11-21-081 i 025/778-383