Seosko domaćinstvo Nedođija

Nedođija je domaćinstvo koje se nalazi na adresi Slatina BB, na potezu od Apatina ka Banji „Junaković“. Na istočnoj strani ka kojoj su inače okrenuta kapija i kuća, prostire se dvanaest hektara bagremove šume, dok su na sve tri preostale strane njive i voćnjaci koji stvaraju utisak da ste daleko od gradske sredine. Raspolaže sa dve dvokrevetne sobe (kreveti samci), koje imaju jedno zajedničko kupatilo i zajedničku terasu, uz mogućnost postavke pomoćnog ležaja.


Ipak, centralni deo ovih smeštajnih kapaciteta, predstavlja velelepni, prostrani letnjikovac veličine 70 m2, u kom se može ugostiti do 40 osoba. Letnjikovac raspolaže sa ognjištem za tradicionalno kuvanje u kotliću ili pripremu jela pod sačem, a tu su i ražanj, roštilj, kao i dodatna plinska roštilj ploča. Ovde se nalaze i dva velika frižidera za skladištenje namirnica i pića, tako da je prostor u potpunosti prilagođen organizovanju proslava, susreta, radnih sastanaka ili drugih skupova. Za namene korišćenja letnjikovca u prizemlju domaćinstva je izgrađeno i moderno kupatilo sa muškim i ženskim toaletom i tuš kabinom.


Posebnu čar Nedođiji daju brojni dečji mobilijari za igranje. Tu su zip lajn, ljuljaške, klackalice, brojne penjalice i tramboline, a široka poljana u formi lepo uređenog travnjaka ostavlja mesta i za postavku mini kampova i šatora, za one koji vole tako da noće.


Telefon za rezervaciju smeštaja ili organizaciju događaja je: +381 62 567 577
E-mail: nedodjija.apatin@gmail.com

Broj kreveta 4

Kontakt

Adresa

Slatina BB

Telefon

+381 62 567 577