Izložba OLD TIMER automobila

21.04.2018.

Izložba koja polako stiče tradiciju održavanja u Apatinu.

Ove godine organizuje se kao XIV rally Sombor/Apatin u saradnji kreativnog studia Des Arts, Turističke organizacije Sombor i Turističke organizacije Apatin.

Program

Nakon skupa u Somboru, vozila dolaze na trg Nikole Tesle u Apatin gde će biti izložena od 11:30 do 13:00 časova. Za vreme izložbe prisutni će moći uživati i u starom, dobrom rock zvuku jer je obezbeđen nastup rock benda.

Nakon upoznavanja sa centrom grada, članovi posada će u koloni sprovesti defile kroz glavne apatinske ulice i posetiti muzej podunavskih Nemaca. Nakon toga celokupna kolona ide do pravoslavnog hrama Sabor svetih apostola gde će vozila takođe biti izložena u periodu od 14:00 do 15:00 časova.

Muzika

Rock bend "Prljavi Romeo"

Piće

Tokom izložbe piće će služiti kafići na trgu po svojim redovnim cenama, a Turistička organizacija Apatin će obezbediti dodatan mobilijar u vidu stolova i klupa na kojima posetioci mogu da sede i odmaraju.

Hrana

Za učesnike defilea koji su prijavljeni na skupu u Somboru i koji ispunjavaju sve uslove obezbeđen je ručak u restoranu Dunav u Apatinu.